Hyperpigmentasjon – vanlig problem – uvanlig løsning?

Du som driver salong har sikkert hatt mange kunder innom som sliter med hyperpigmentert hud.  Vi som ikke har de, synes de ikke viser stort på et ansikt når vi møter kunden, men de som har pigmentflekker sliter og missliker disse.

Vi anbefaler i hovedsak 3 metoder for å bli kvitt pigmentflekker;

  1. Ta en mikronålbehandling – minimum 6 behandlinger
  2. Bruk økologisk ansiktsmaske med lakrisrot
  3. Drikk te av lakrisrot, 3-5 kopper pr uke. Ikke overdriv, lakrisrot forhøyer blodtrykket.

Hvorfor det?  Jo, pigmentflekker er tilstand som vises i hud når hormoner ikke er i balanse.  Hormoner i balanse er hormoner som er slik de optimalt er hos en ung person som ikke har begynt å vise alderstegn.  Det finnes mye vi kan gjøre for å utsette slike alderstegn.  Det som er mest viktig er kosthold og inntak av næring.

Kroppen vår inneholder 75 trillion celler og danner 10 million nye hvert sekund!  Du må se til at de cellene får riktig brennstoff.  Ikke tro for ett sekund at all mat du finner i matbutikken er sunn for kroppen din.  Snarere tvertimot.  Mat som er full med E-stoff ditten og datten, sprutet med kjemikalier ute må marken, gulrøtter og epler som holder evig tid i kjøleskapet eller på benken, er ikke noe din kropp skal ha!

Kroppen vår er en delikat maskin med millioner av spennende forbindelser og komplekst samarbeid som vi bør ha respekt for og bør gi kun det beste for å holde lenge.  Du bruker ikke bensin på en dieselbil og vice versa?

Kosthold er noe av det mest viktige for å beholde vakkert, sunt utseende, og samtidig forebygge at vi for tidlig får alderstegn så som pigmentflekker.

Mikronålbehandling brukt parallelt med en sunn strategi i kosthold og produkter brukt på huden – er en ypperlig måte å påskynde prosessen til vakker hud.  Mikronålbehandling vil småskade overflatehud – hvor en setter i gang kroppens egen mekanisme for å korrigere og lege.  Det kan ikke bli bedre.

I grunn er metoder så som mikronålbehandling, laserbehandling, syrebehandling, krystallsliping, sliping med andre midler på overflatehud – slik at den skal utføre det samme, dvs småskade huden for å få til hudforbedringer, beroende på hvor langt ned i huden det arbeides.  Mikronålbehandling – utført på en profesjonell måte er i henhold til vår mening – desidert den mest skånsomme og tryggeste metoden som kan brukes, samtidig som den vil antakelig gi best resultat.

Du kan kjøpe mikronål til meget god pris hos Salon.no, klikk her.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *