Brasiliansk manikyr – hva er det for noe?

Det er ingen tvil om at brasilianske kvinner er kjent for å legge stor vekt på utseende.  De har fått hårpleie behandlinger, bikini voksing og nå sist – manikyrtype – døpt etter seg.  Jo alt skal være så perfekt som mulig.  Vi har brasiliansk keratin behandling – eller antipermanent slik vi bedre kjenner den.  Vi har brasiliansk voksing – en annen variant av bikinivoksing hvor vi fjerner alt nedentil.  Høres kanskje drastisk ut men vi forvisser deg at den er nå blitt meget populær blandt norske kvinner og vi har mange faste kunder som kommer til vår klinikk for å få en slik utført.

Det nyeste er brasiliansk manikyr og så vidt vi vet så finnes det ikke mange i verden som utfører denne.  Vi kjenner til kun 1 salong (Maria Bonita Salon & Spa i NYC Soho) i New York som tilbyr denne utenfor Brasil, men det spørs om ikke vi skal tilby denne snart på vår egen salong.  Det handler om å gå i retning av det ekstreme og perfekte.  Jo, neglene skal være utrolig blanke, uklanderlig polerte og se helt perfekt ut.

Hva er så forskjellen mellom en standard manikyr og en brasiliansk?

“Det er en mer intens manikyr. Etter bløtlegging av hendene i en parafin behandling og peeling, fjerner vi neglebåndene for å gjøre overflaten av neglen helt flatt. Deretter så legger en neglelakk på en ganske så utradisjonell måte, nevlig en maler utenfor alle kanter, ovenpå omkringliggende hud, slik at en sikrer at ikke en bråkdel av en millimeter av selve neglen blir uten lakk.

Deretter dypper en trepinne med bomull i neglelakkfjerner og drar den forsiktig rundt kanten for å fjerne lakk fra huden.  Slik vil en manikyr vare enda lenger og dekke enda bedre når neglene vokser ut.  Snakk om perfeksjon!

Hvorfor er manikyr så viktig i Brasil? Jo i Brasil tar kvinner manikyr ukentlig og da skal en få en manikyr som holder ettersom den er en del av deres normale rutine.  Jeg kunne godt tenkt meg å ha en slik normal rutine for mine negler!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *