Churros – altfor gode og ikke særlig sunne

Har du smakt Churros ? De er ikke særlig sunne, men de er utrolg gode og hvis du har smakt dem da vil du alltid ha plass for en Churro. Churros er spansk bakverk med lang tradisjon. Den friteres og deretter kan du strø over med sukker, kanel, dyppe den i sjokolade, eller du kan lage den med fyll (sprøyte for eksempel hasselnøtt sjokolade inni). Uansett hvordan du spiser Churro, da er den god. Se på videoen for å lære hvordan å lage Churro.

Ingredienser

1 kopp mel
½ ts bakepulver
¼ ts salt
2 ss sukker
1 kopp vann
2 ss kokosnøttolje
1 egg
10 kopper stekeolje
4 kopper sukker
3 ss kanel

Du kan kjøpe “Churro presse” hos Slikkepott.no.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *