Forferdelig dating med islandske kvinner

En livlig diskusjon ble opprettet blant islandske kvinner i en Facebook-gruppe hvor kvinner delte forferdelige datinghistorier. Hvis du har vært på en forferdelig date, kan du trøste deg selv med at du definitivt ikke er den eneste. Her har vi utdrag av de beste historiene.

Når mannen bare ikke er over sin ex-kone.

“jeg traff en gang en som begynte å gråte på grunn av han ikke var over skilsmissen fra eks kona, jeg visste ikke om jeg skulle gi han klem eller hva ellers jeg skulle gjøre, han begynte å få rinnende nese og tørke tår… veeeeldig ubehagelig 🙂 “

Da mannen spurte kvinnen om å kjøre seg til neste jente.

“jeg var engang på en date med en mann som møtte opp i hvite sokker og sandaler til en dress og jeans, han glemte lommeboken hjemme og det fikk jeg vite når vi var ferdig å spise og deretter ba han meg kjøre seg til en kjæreste”

Når mannen er usikker på om han er mer glad i henne eller han.

“jeg var på date med en som jeg hadde snakket med online i 2-3 måneder og vi endte ned i sentrum hvor han forteller meg at han er ikke sikker om han er mer glad i meg enn en god venn han har.. jeg traff han aldri igjen”

Når en kjæreste ringer for å sjekke hvor han er.

“jeg var på en date for mange mange år siden, før facebook fantes. Jeg hadde vært på et antall dater sammen med denne fyren og denne gangen var vi i svømmebassenget, veldig koselig date, når vi er ferdig og har kommet oss i bilen, da ringer telefonen hans. Han svarer og sier at han er ute og kjør sammen med gutta og noe mer tull. Da viste deg seg at det var kjæresten som ringte og ville vite hvor han var! Btw han syntes ikke dette var noe feil !”

Når mannen spør kvinnen – på første date – om hun ønsker å bli begravd på Snæfellsnes.

“hahahahaha .. jeg var en gang på date med en som jeg traff på nettet, jeg husker ikke hvor han kom fra men vi var hjemme hos han og bare satt og snakket når han plutselig spør – at om vi ville bli et par – om jeg hadde noe imot å bli begravd på Snæfellsnes hvor hele hans familie er begravd. :/ – Jeg som ikke var interessert i å dø nå ettersom jeg var bare litt over 20 år, jeg visse bare absolutt ikke hva jeg skulle svare på denne på denne første date med han (og siste)”


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *