Beste hudterapeut jeg noen gang har vært hos

Jeg har vært hos veldig mange terapeuter på alle slags behandlinger gjennom åren. Det er særlig en terapeut som fremstår som best av alle de jeg har besøkt gjennom åren. Med tanke på at jeg har testet minst 45-50 terapeuter da vet jeg hva jeg snakker om.

Denne terapeuten hetter Agnieszka Snacka men hun liker å bli kalt for Agnes. Agnes er en hemmelighet jeg kanskje ikke bør fortelle om hvis jeg ønsker hun skal være ledig for nettopp en hudpleietime for meg. Men denne damen fortjener ros av mange grunner.

Det som er spesielt med Agnes er hennes ansiktsmassasje. Agnes har det lille ekstra som man kanskje sjelden finner hos hudterapeuten sin. Hun har magiske fingre og jeg vil og påstå hun har varme hender. Man føler nesten man svever på benken, så flink er denne hudterapeuten.

Agnes arbeider for tiden på Elavit i Lørenskog.  Agnes er utdannet på universitetsnivå innen hudterapi, hun er og autorisert fotterapeut, makeup artist og har en rekke andre kvalifikasjoner innen skjønnhetsbransjen, for å nevne noe da er hun den flinkeste negledesigneren jeg har vært borti. Agnes har tatt hånd om makeup for kjente magasiner i sitt hjemland Polen.

Det er ganske dyrt å gå til Agnes men hvis du ønsker kun det beste da er Agnes den du skal til og hun er verdt hver eneste krone du betaler for besøket.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *