Solpudder

Behold sommergløden med solpudder

Sommeren er definitivt over, og du tviholder sikkert på sommerfargen i det vi går mot mørkere og kaldere tider. Men fortvil ikke. På bare 1-2-3 kan du beholde sommergløden i ansiktet gjennom vintermånedene. Alt du trenger er solpudder!

Solpudder er det perfekt produktet for å få farge og glød i et blekt ansikt, men det kan fort bli katastrofe ved feil nyanse og overdrevent bruk.

Error: invalid imagelinks database record

Her er de beste tipsene for en solkysset hud:

  • Når du velger solpudder er det viktig at du bruker et som er kun 1-2 nyanser mørkere enn din egen hudtone. Et for mørkt pudder kan fort få ansiktet til å se skittent ut. Dette er spesielt viktig for de med en lysere hud. Poenget er først og fremst å gjøre huden litt gylden – ikke at du skal sminke deg selv brunere.
  • Mange solpudder har skimmer i seg, men på dagtid kan det være greit å velge et med lite skimmer eller helt matt. Har du linjer og uren hud, bør du også satse på et matt pudder da skimmer vil fremheve dette. Solpudder med skimmer kan være ekstra fint å pynte seg med på kvelden for å gi huden enda mer glød.
  • Påfør alltid litt og litt i flere omganger, og stå helst i dagslys under påføring. Husk at “less is more”. Skulle uhellet være ute og du har lagt på for mye, kan du duse det ned med en ren kost og transparent pudder.
  • For et mest naturlig og delikat resultat skal solpudderet hovedsaklig legges i omkretsen av ansiktet. Regelen er at man skal legge pudderet der solen treffer ansiktet, men med et matt solpudder kan du også skyggelegge ansiktet. Altså en såkalt contouring, som er perfekt til å fremheve kinnbeina og forme ansiktet.

Før du legger solpudder er det viktig at du har jevnet ut hudtonen med en foundation eller et pudder for å få det fineste resultatet. Vær lett på hånden og bruk en god pudderbørste, gjerne skrå. Husk at overgangene skal duses over til ingenting. Dette gjelder også ved contouring!


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *