Manuka honning

Manuka honning er et av fremtidens vidundermiddel

Manukahonning er perfekt til teen hvis du føler deg slapp og har sår hals. Manuka bekjemper bakterier og virus samtidig som immunforsvaret forbedres. Den er beroligende og 1 teskje i tevann kan gjøre underverker. Unngå å koke vannet, det skal være varmt men ikke kokende varmt. Når du tar denne så kan du forhindre å bli veldig syk.

Manuka honning er og flott til å forbedre tarmhelsen. Den bidrar til å redusere betennelse fra fordøyelsessykdommer så som IBS. Den lindrer mageproblemer og oppblåsthet. Den inneholder en naturlig pre-biotika som er viktig for å opprettholde tarmens gode bakterier, og kan derfor hjelpe fordøyelsessystemet å balansere seg selv naturlig.

Manuka honning regnes og for å være et av naturens vidundermiddel når det gjelder multiresistente bakterier. I dag har vi problemer med stadig økende forekomster av slike men Manuka honning er naturens egen kraft som forsking har vist at kan erstatte antibiotika. Her kan du finne en artikkel om forskingsresultat hvor man har brukt Manuka honning som hjelpemiddel for å bekjempe multiresistente bakterier.

Øker energi

Ren Manuka honning er en ideell start på dagen og gir en boost når du føler deg sliten. Honningens høye næringsstofftetthet gjør det til en flott naturlig energikilde.

Forbedrer huden

Foruten å gi klare helsemessige fordeler da er Manuka honning og det perfekte alternativet til å gi akne, hudinfeksjoner og andre hudplager lindring. Ren og økologisk Manuka honning er også naturlig fuktighetskrem som forbedrer fuktighetsnivå i hud på grunn av den kan faktisk absorbere fukt direkte fra luften og trekke den inn i huden.

Manuka honning i daglig skjønnhetsrutine 

Manuka blomst
Manuka blomst

Fuktighetsgivende maske

Manuka honning kan brukes som en ansiktsmaske ved bare å bruke ren honningen på et rent fuktig ansikt. Du kan og lage Manuka maske litt mer avansert. Denne deilige masken gir fukt og sunn hud med vakker glød.

1 egg
1 tsk manukahonning

Visp sammen. Bruk gjerne maskebørste når du dekker hele ansiktet med masken. Vent 15 minutter. Rens med varmt vann, avslutt med kalt vann for å lukke porene.

Eksfolierende maske

En fin eksfolierende maske. Denne eksfolierende masken vil gi deg veldig flott resultat og er noe av det beste du kan bruke til eksfoliering av huden din hvis du ønsker en naturlig og mild eksfoliering med flott resultat.

1 tsk Adzuki bønnepulver
1 tsk Manuka honning
1 tsk vann

Bland sammen i hånden og skrubb så over hele ansiktet, hals og decolleté. Gir flott resultat og god næring for huden. Rens ansikt etterpå med varmt vann. Bruk gjerne krem med Manuka honning i etterpå.

Avslappende badoppskrift

Denne melk- og Manuka-honning oppskrit er en nyskapende og likevel klassisk metode for å få huden vakker. Den unike blandingen gir eksfoliering og gjør huden myk ettersom melkesyren i melken renser mens honningen gjør huden myk.

1-2 kopper helmelk og halv kopp Manuka honning i rennende bad. Pass på at alt er godt blandet før du setter deg i badet. For maks resultat, masser huden med myk loofah før du skyller alt av.

Hvor får du kjøpt Manuka honning?

Vær forsiktig med hvor du kjøper Manuka honning. Kjøp ekte vare og ikke katten i sekken. Jeg anbefaler butikken Organic Store helsekost som blant annet finnes på Strømmen Storsenter men det kan hende de og har avdelinger i Oslo. Jeg har vært i butikken på Strømmen Storsenter og jeg har sjelden sett så mye kvalitetsvarer på et sted når det gjelder økologiske varer. Anbefales.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *