Parfyme – mine favorittdufter for høsten

Bruker du samme parfyme året rundt – eller lar du deg inspirere av de ulike sesongene gjennom året?

Jeg selv foretrekker lette og friske dufter på sommeren, mens når høsten kommer velger jeg en tyngre og mer krydret parfyme. Parfyme er jo egentlig så mye mer spennende enn mange tenker over. En duft kan si mye om deg som person, i tillegg til at de ulike luktene skaper minner. Jeg synes det er morsomt å variere mellom ulike parfymer alt etter humør og anledning. Mine to helt soleklare favorittparfymer for høsten er Black Opium fra YSL og Armani Code.

Black Opium har en forførende og sensuell duft med en spennende kombinasjon av blant annet rosepepper, vanilje og sedertre. Parfymen åpner med en aroma av kaffebønner blandet med mykere noter av jasmin og appelsinblomst. En uimotståelig duft som får deg til å føle deg ekstra flott.

 

 

Armani code er en lettere parfyme med en frisk blomsterduft og innslag av trenoter. Duften er forførende samtidig som den er myk med orientalske og friske elementer av sitrus. En nydelig blanding av appelsinblomst og jasmin som harmonerer med blant annet honning, vanilje og sedertre. En parfyme som er perfekt til den enkle hverdagen eller for deg som foretrekker en mildere duft.

Slik påfører du parfyme:

  • Hold parfymen litt på avstand når du sprayer og ikke overdriv. Husk at du selv blir mer immun mot duften etter at du har brukt den en stund. 2-3 spray er mer enn nok.
  • Spray parfymen på pulspunktene – håndledd, bak i nakken og bak knærne – ettersom duftmolekylene reagerer på varme.
  • Ikke gni håndleddene sammen eller over der du har sprayet parfymen. Dette knuser duftmolekylene.

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *