Det enkle er ofte det beste

Økologiske hudpleieprodukter kan gjøre underverk for hud, spesielt hvis huden er ubalansert på grunn av hormonforstyrrelser i kroppen. Mange av oss opplever at huden er vanskelig og ikke så mange vet at det er rett og slett på grunn av at vi har presentert huden vår med så mye av komplekse ingredienser som vi forgifter kroppen vår med. En enkel løsning kan være veldig effektiv og kan gi huden din akkurat det som trengs.

Test denne hjemme for å bli overbevist. Bruk denne masken hver 3. dag i 2 uker. Flott for huden. Den er enkel og den er rimelig med hensyn til pris og gjør underverk for hud som er sliten og tørr.

Ta 1 eggehvite og visp den ordentlig. Påfør ansiktet ditt. Tillat å ligge i 20 minutter. Skyll av. Dette er en pen anti-age mask som vil stramme opp huden din. Ønsker du å legge til mer fuktighet, bare legg 1 ts økologisk honning til blandingen. Trenger du noe som beroliger huden? Legg til 1 ss Aloe Vera i blandingen. Simsalabim, en flott maske med mye fin energi for huden. Nyt.


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *